Nova sezona SKA takmičenja!

Nova sezona SKA takmičenja!

Nova sezona SKA takmičenja!

Dragi ljubitelji kvizova, nadamo se da ste odmorili i “napunili baterije”, jer uskoro počinje nova takmičarska sezona u kojoj nas očekuje mnogo dobrih kvizova.
Zahvaljujemo se svima koji su već uplatili članarinu za narednu sezonu i podsećamo sve koji žele da nam se pridruže da to mogu učiniti po uputstvu na sledećem linku.  Kao i do sada, članarinu možete uplatiti i nadzornoj osobi u vašem gradu na prvom sledećem takmičenju SKA.

Članarina važi za kalendarski period koliko traje jedna sezona takmičenja koja se završava Svetskim prvenstvom: jul tekuće – jun naredne godine. Nastupi na masters turnirima, državnom i svetskom prvenstvu su za članove besplatni, dok će ostali učesnici plaćati kotizaciju po takmičenju.

Šta je novo u SKA?

Najpre želimo da vam predstavimo SKA tim, koji će kao i do sada raditi na popularizaciji i podizanju kvaliteta kviz takmičenja.

Upravni odbor SKA od ove sezone čine:

  • Danijel Predarski – predsednik Udruženja
  • Radovan Višković – potpredsednik Udruženja
  • Vanja Tomašev – član upravnog odbora

Nadzorni odbor čine:

  • Bojan Lukić
  • Ivan Andonov
  • Žarko Stevanović

Odnosi s javnošću:

  • Branimir Arsić

Žarko Stevanović će od ove sezone imati ulogu lektora pitanja iz serije “Apsolutnih sto”, što će kvalitet ovog takmičenja podići na još viši nivo.

Od ove sezone na sajtu SKA nalazi se kalendar predstojećih događaja gde možete videti datume odigravanja svih takmičenja u sezoni i autore setova. Kako se takmičenja budu približavala, objavljivaćemo lokacije i tačne termine odigravanja. Pored ovih u planu su i neka dodatna takmičenja o kojima će biti više reči tokom sezone.
Na sajtu SKA izmenjena je politika privatnosti u skladu sa GDPR, sa kojom se možete upoznati ovde.

I vi možete biti organizator takmičenja SKA u vašem gradu!
Ukoliko želite da budete nadzorno lice na takmičenjima SKA, javite nam se porukom u inbox na našoj fejsbuk stranici ili nas kontaktirajte.

Ostavite odgovor