Bojan Lukić odbranio titulu prvaka kviz lige Srbije!

Bojan Lukić odbranio titulu prvaka kviz lige Srbije!

Rešavanjem testa Svetskog prvenstva stavili smo tačku na još jedan ciklus takmičenja pod okriljem SKA. U sezoni 2017-2018 smo rešavali 4 testa u okviru Masters lige koji sa zajedno sa prvenstvom Srbije i Svetskim prvenstvom boduju za državni listu. Posle zaista zanimljive i tesne borbe, pobednik za ovu sezonu je Bojan Lukić, za svega 2 poena ispred Ivana Andonova. To su otprilike tri odgovora više koje je Bojan znao od ukupno 1280 pitanja koje su postavljana na svim ovim testovima. Treće mesto je osvojio Filip Tot, koji je na taj način potvrdio ogroman napredak koji je napravio u prethodnih par godina.

Osim takmičenja koje se boduju za državnu rang listu, od ove sezone smo započeli i sa takmičenjem pod nazivom Apsolutnih 100. Posle 8 takmičenja koja su ušla na listu i devetog. sa temom Srbija, koje je ove godine naknadno ubačeno pa nije bodovano, prva tri mesta su osvojili Ivan Andonov, Žarko Stevanović i Bojan Lukić. Tematska oblast Srbija će od sledeće godine biti sastavni deo turnira A100.

Nagrade najboljim će biti uručene u oktobru, na sledećem prvenstvu Srbije u kvizingu.

Naredna sezona (2018/2019) kreće u septembru, prvim testom iz kategorije Masters turnira. Smišljamo nova takmičenja i sadržaje a moguće su i neke promene u postojećim. Pratite nas ovde, na sajtu Srpske kviz asocijacije, kao i na našoj fejsbuk stranici da biste bili blagovremeno informisani.

Odmorite se preko leta, napunite baterije pa u septembru nastavljamo druženje.
Vaša Srpska kviz asocijacija

Ostavite odgovor