• Народног фронта 26, Нови Сад

Апсолутних 100 – животни стил

Апсолутних 100 – животни стил

Апсолутних 100 – животни стил

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+


Наредног викенда, 27. и 28. јануара, на реду је прво такмичење из серије Апсолутних сто у овој календарској години. Радимо тест из области животни стил, а аутор је наш колега Дарко Филиповић, којем се и овим путем захваљујемо што је припремио занимљивих 100 питања из ове области.

Надамо се да ће нам се овог пута придружити решавачи и из других градова, а договарање за термине и локације препуштамо вама, као и у претходним навратима, јавно, на фејсбуку.
За сада су потврђене следеће локације:

  • Београд, недеља, 27. јануар у 13 часова, ресторан Маратон на Аутокоманди
  • Нови Сад, недеља, 28. јануар у 12 часова, Кодер, Футошка 70
  • Ниш, недеља, 28. јануар у 17 часова, Парк кафе
  • Неготин, недеља, 28. јануар у 15 часова, кафић “Студио”, Трг Ђорђа Станојевића

До маја 2018. године, бићемо у прилици да сваког последњег викенда у месецу решавамо по 100 питања из једне области, по категоризацији Светске Квиз Асоцијације. Пошто годишња чланарина не покрива тестове из серије Апсолутних сто, котизација за решавање овог теста износи 200 динара, односно 2 евра за такмичаре из иностранства. Износ ћете моћи да уплатите у време такмичења, локалном квизмастеру.

Уколико желите да Апсолутних сто одржите и у вашем граду, довољно је да пронађете још два такмичара и да се пријавите на нашој фејсбук страници. Време за израду теста је 60 минута.

Срећно!

Ваша Српска квиз асоцијација

Оставите одговор