Apsolutnih 100 – životni stil

Apsolutnih 100 – životni stil

Apsolutnih 100 – životni stil

Narednog vikenda, 27. i 28. januara, na redu je prvo takmičenje iz serije Apsolutnih sto u ovoj kalendarskoj godini. Radimo test iz oblasti životni stil, a autor je naš kolega Darko Filipović, kojem se i ovim putem zahvaljujemo što je pripremio zanimljivih 100 pitanja iz ove oblasti.

Nadamo se da će nam se ovog puta pridružiti rešavači i iz drugih gradova, a dogovaranje za termine i lokacije prepuštamo vama, kao i u prethodnim navratima, javno, na fejsbuku.
Za sada su potvrđene sledeće lokacije:

  • Beograd, subota, 27. januar u 13 časova, restoran Maraton na Autokomandi
  • Novi Sad, nedelja, 28. januar u 12 časova, Кoder, Futoška 70
  • Niš, nedelja, 28. januar u 17 časova, Park caffe
  • Negotin, nedelja, 28. januar u 15 časova, kafić “Studio”, Trg Đorđa Stanojevića

Do maja 2018. godine, bićemo u prilici da svakog poslednjeg vikenda u mesecu rešavamo po 100 pitanja iz jedne oblasti, po kategorizaciji Svetske Kviz Asocijacije. Pošto godišnja članarina ne pokriva testove iz serije Apsolutnih sto, kotizacija za rešavanje ovog testa iznosi 200 dinara, odnosno 2 evra za takmičare iz inostranstva. Iznos ćete moći da uplatite u vreme takmičenja, lokalnom kvizmasteru.

Ukoliko želite da Apsolutnih sto održite i u vašem gradu, dovoljno je da pronađete još dva takmičara i da se prijavite na našoj fejsbuk stranici. Vreme za izradu testa je 60 minuta.

Srećno!

Vaša Srpska kviz asocijacija

 

Ostavite odgovor