• Народног фронта 26, Нови Сад

Првенство Србије у квизингу 2017.

Првенство Србије у квизингу 2017.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Mudra sova
Драги љубитељи квизова,

с великим задовољством можемо да најавимо седмо по реду Првенство Србије у квизингу. Оно ће се одржати у суботу 14. октобра, у Старој Пазови, Зграда ДПО, Трг Зорана Ђинђића бб, у 12 часова.

Тест ће се састојати из 240 питања, груписаних у 8 тематских целина по подели Светске Квиз Асоцијације: свет, забава, култура, наука, животни стил, историја, медији и спорт. Свака од ових области ће садржати 25 питања, док ће девета област по први пут бити – Србија. Ова област састојаће се из 40 питања, по 5 из сваке од наведених области. Тестови се решавају у два блока од по 60 минута. По већ устаљеном правилу, најслабија област од наведених осам не улази у коначни скор такмичара. Скор из области Србија улази у коначни збир, та област се не може изузети. Резултати остварени на првенству Србије рачунају се за државну ранг листу у оквиру квиз купа Србије, заједно са још четири Мастерс турнира и Светским првенством у квизингу.

О даљим корацима и евентуалним пријавама, бићете обавештени у наредним данима, преко наше фејсбук странице. Такође, за свако питање или сугестију, можете нам се обратити путем истог канала.

Свим такмичарима желимо пуно успеха на предстојећем такмичењу.

Ваша Српска квиз асоцијација

Оставите одговор