Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

11. Prvenstvo Srbije u kvizingu

09. jula 2022. @ 10:00 - 17:00

RSD300
Dragi prijatelji,
obaveštavamo vas da će se ovosezonsko Prvenstvo Srbije u kvizingu održati u subotu 9. jula u Osnovnoj školi “Kosta Trifković” u Novom Sadu, sa početkom u 11:00.
Prijave za ovaj događaj su zatvorene. Ove godine nas očekuju dva prvenstva, za koje su neophodne prijave putem dva različita formulara:
  • Individualno prvenstvo (2 x 120 pitanja, 2 x 60min; po 25 pitanja iz 8 standardnih oblasti (medija, kulture, istorije, životnog stila, sveta, sporta i igara, zabave i nauke), kao i 40 pitanja iz oblasti Srbija) – autor testa je Stefan Grnčarski 
  • Prvenstvo parova (100 pitanja iz opšteg znanja, 50 min) – autor testa je Mihajlo Zdravković 

PROGRAM I SATNICA TAKMIČENJA:

  • Nakon takmičenja očekuje se i održavanje redovne godišnje skupštine SKA: ovim putem obaveštavamo članstvo da rukovodstvo SKA želi da, uz vašu podršku, nastavi u postojećem sastavu, ali i da su nam pojačanja u recenzentskom timu PREKO POTREBNA, te molimo sve zainteresovane da nam dostave prijave za izbor u upravni odbor (za više informacija pišite Braci ili Branimiru)
  • Kao i prošle godine, SKA će, na osnovu svog statuta, finansirati deo putnih troškova svih članova koji budu dolazili izvan Novog Sada, a koji budu želeli da ostvare to pravo (podsećamo da su Beograd i Novi Sad veoma dobro povezani, pogotovo železnički, te sugerišemo svim takmičarima da se dobro informišu o polascima vozova za i iz Novog Sada)
  • Učešće na ovom takmičenju je besplatno za članove SKA i juniore, dok za ostale kotizacija iznosi 300 dinara, a studenti plaćaju po 200 dinara. Titulu prvaka Srbije od prošle sezone brani Nemanja Čedić.
  • Za sve takmičare biće obezbeđeno posluženje i flašice vode!
Nadamo se velikom odzivu i još jednom lepom druženju.

Detalji

Datum:
09. jula 2022.
Vreme:
10:00 - 17:00
Cena:
RSD300
Događaj Category:

Organizatori

Branimir Arsić
Braca Kundalić
Stefan Grnčarski
Mihajlo Zdravković

Mesto

Osnovna škola Kosta Trifković Novi Sad
Berislava Berića 2
Novi Sad, Srbija
+ Google Map
Web sajt
https://www.kostatrifkovicns.edu.rs/