Otkazano 10. prvenstvo Srbije

Otkazano 10. prvenstvo Srbije

Dragi kvizaši,

s obzirom na novonastalu epidemiološku situaciju, uz sve pripreme i mere koje smo planirali, prinuđeni smo da odložimo Državno prvenstvo u kvizingu zakazano za 24. oktobar. Nakon konsultacija sa nadležnim epidemiološkim službama, preporučeno je da se izbegne okupljanje većeg broja osoba, iako je planirano da se samo takmičenje obavi u više prostorija. Kao rizik je naveden Beograd, kao mesto održavanja, kao i distribucija takmičara koji dolaze iz različitih krajeva zemlje. Naročito je naglašeno da bi, u slučaju da neko bude u narednim danima testiran pozitivno na virus, svi učesnici kao kontakti, morali u izolaciju, što je preveliki rizik i odgovornost za nas kao organizatore. Zahvaljujemo se Radetu Kotlajiću na pomoći koju je ponudio u organizaciji skupa, kao i autoru Mladenu Mitroviću na odličnom testu koji će sačekati bolji trenutak.

To što ne možemo da se okupimo u jednom gradu u većem broju, ne znači da ne možemo da nastavimo da se okupljamo u svojim gradovima u manjem broju. Podsećamo vas na kalendar u kojem imamo već nekoliko isplaniranih događaja, a znamo i da bi krajem novembra ili početkom decembra trebalo da odigramo i drugi masters turnir.

Planiramo i da istog dana kada budemo radili Domaćin I, radimo i prvu specijalističku stotku, o čemu ćete još biti obavešteni narednih dana.

Vaša Srpska kviz asocijacija

Ostavite odgovor