Apsolutnih 100 – Kultura

Apsolutnih 100 – Kultura

Apsolutnih sto

Narednog vikenda je na redu poslednje takmičenje iz serije Apsolutnih sto u ovoj kalendarskoj godini. Radimo test iz oblasti Kultura a autor je naš kolega Dalibor Tešić, saradnik Razbibrige, uspešan sastavljač kviz pitanja i još uspešniji kviz takmičar.

Nadamo se da će nam se ovog puta pridružiti rešavači i iz drugih gradova, a dogovaranje za termine i lokacije prepuštamo vama, kao i u prethodnim navratima, javno, na fejsbuku.

Za sada su potvrđene sledeće lokacije:

  • Beograd, nedelja, 24. decembar u 13 časova, restoran Maraton na Autokomandi
  • Novi Sad, nedelja, 24. decembar u 12 časova, Кoder, Futoška 70
  • Niš, ponedeljak, 25. decembar u 20 časova, Park caffe
  • Negotin, nedelja, 24. decembar u 12 časova, kafić “Studio”, Trg Đorđa Stanojevića

Do maja sledeće godine ćemo biti u prilici da svakog poslednjeg vikenda u mesecu rešavamo po 100 pitanja iz jedne oblasti po kategorizaciji Svetske Kviz Asocijacije. Pošto godišnja članarina ne pokriva testove iz serije Apsolutnih sto, kotizacija za rešavanje testa iznosi 200 dinara, odnosno 2 evra za takmičare iz inostranstva. Iznos ćete moći da uplatite u vreme takmičenja, lokalnom kvizmasteru.

Ukoliko želite da Apsolutnih sto održite i u vašem gradu, dovoljno je da pronađete još dva takmičara i da se prijavite na našoj fejsbuk stranici. Vreme za izradu testa je 60 minuta.

Srećno!

Vaša Srpska kviz asocijacija

Ostavite odgovor