Četvrti masters turnir

Četvrti masters turnir

cup-1614844_640

Pred nama je završni masters turnir u ovoj takmičarskoj godini. Poslednje takmičenje pre Svetskog prvenstva u kvizingu, koje nas očekuje prve subote u junu. Datum održavanja mastersa je subota 08.04.2017. Ovaj put autor pitanja je Filip Tot jedna od mladih nada srpskog kvizinga. Filipovi izvrsni rezultati u poslednjih par godina, kako na TV kvizovima, tako i na našim takmičenjima, pružaju nam uverenje da nas čeka još jedan zanimljiv takmičarski set.

Za sada imamo potvrđene sledeće lokacije:

  • Beograd – Arhitektonski fakultet, Bulevar kralja Aleksandra 73/II u 12h
  • Novi Sad – FTN, Trg Dositeja Obradovića 5, laboratorija GRID u 12h
  • Kikinda – Biblioteka Srednje stručne škole “Miloš Crnjanski”, Svetosavska 57 u 12h
  • Negotin – Narodna biblioteka “Dositej Novaković”, ul. JNA 2, u nedelju u 12h
  • Šipovo – Dom kulture Nikola Kokošar, u nedelju, 09.04.2017. u 12h
  • Niš – Medicinski fakultet (Amfiteatar A1, drugi sprat Aneksa fakulteta) u 12h

Test se sastoji od 200 pitanja i radi se u dva dela od po sat vremena, sa pauzom između. Pitanja su različite težine, sa širokom rasprostranjenošću oblasti i ravnomerno raspoređena kako nijedna oblast ne bi bila favorizovana. Pobednik osvaja 75 bodova na državnoj rang listi, a ostali takmičari osvajaju bodove u odnosu na učinak spram prvoplasiranog. Više o bodovanju na masters turnirima možete pogledati ovde.

Kotizacija za učešće na trećem masters turniru je 300 dinara dok je za studente 150 dinara. Za sve članove SKA takmičenje je besplatno. Kotizacija se plaća na licu mesta po dolasku na turnir.

Ostavite odgovor