• Народног фронта 26, Нови Сад

Бојан Лукић одбранио титулу првака квиз лиге Србије!

Бојан Лукић одбранио титулу првака квиз лиге Србије!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Решавањем теста Светског првенства ставили смо тачку на још један циклус такмичења под окриљем СКА. У сезони 2017-2018 смо решавали 4 теста у оквиру Мастерс лиге који са заједно са првенством Србије и Светским првенством бодују за државни листу. После заиста занимљиве и тесне борбе, победник за ову сезону је Бојан Лукић, за свега 2 поена испред Ивана Андонова. То су отприлике три одговора више које је Бојан знао од укупно 1280 питања које су постављана на свим овим тестовима. Треће место је освојио Филип Тот, који је на тај начин потврдио огроман напредак који је направио у претходних пар година.

Осим такмичења које се бодују за државну ранг листу, од ове сезоне смо започели и са такмичењем под називом Апсолутних 100. После 8 такмичења која су ушла на листу и деветог. са темом Србија, које је ове године накнадно убачено па није бодовано, прва три места су освојили Иван Андонов, Жарко Стевановић и Бојан Лукић. Тематска област Србија ће од следеће године бити саставни део турнира А100.

Награде најбољим ће бити уручене у октобру, на следећем првенству Србије у квизингу.

Наредна сезона (2018/2019) креће у септембру, првим тестом из категорије Мастерс турнира. Смишљамо нова такмичења и садржаје а могуће су и неке промене у постојећим. Пратите нас овде, на сајту Српске квиз асоцијације, као и на нашој фејсбук страници да бисте били благовремено информисани.

Одморите се преко лета, напуните батерије па у септембру настављамо дружење.
Ваша Српска квиз асоцијација

Оставите одговор